Stijl element niet verwijderen
Stijl element nietverwijderen

Hoe werkt reiki dan precies in de praktijk en tijdens een behandeling?

Wij hebben allemaal een mooi licht in onszelf, ons ware ik! Maar in ons leven gebeurt er natuurlijk van alles wat zorgt voor angst, stress en trauma’s. Dit zijn lampenkapjes om ons licht heen. Je kan je voorstellen, hoe meer je meemaakt in jouw leven hoe meer lampenkapjes om jouw licht en hoe kleiner en minder fel jouw licht zal schijnen, wat klachten en ziekten tot gevolg heeft. Het lampje is er echter altijd en gaat nooit helemaal uit!!

Tijdens de reiki behandeling gaat de levensenergie weer meer stromen en zo verwijderen we stuk voor stuk de lampenkapjes, zodat jouw licht weer groter mag worden en feller mag gaan stralen.
De behandeling vindt plaats d.m.v. verschillende handposities. Dat klinkt misschien een beetje bijzonder maar wat doe je als eerste als je je bezeert?

Juist je hand op de pijnlijke plek leggen.

Als reiki behandelaar stem ik mij af op de universele energie en fungeer ik als doorgeefluik van de universele energie, zodat jouw energie weer beter kan gaan stromen. Dit is mogelijk omdat ik een afstemming en inwijding hebt gehad van een reiki master van de 1ste en 2de graad.

Voorafgaande aan de fysieke behandeling bespreken we of je klachten hebt, wat je verwachtingen zijn en of je voor de behandeling nog vragen hebt. Ook zullen we een inzicht kaart trekken, dat zal nog eens extra verheldering geven over waar we aan mogen werken. Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele massage bank, is het lekker warm in de ruimte en staat er een ontspannen muziekje op. Tijdens de behandeling gebruik ik verschillende handposities. De behandeling zal ongeveer 45/60 min duren. Na de behandeling laat ik je nog even bijkomen met een glaasje water. Je staat rustig op en we bespreken nog even na wat je ervan vond en hoe je ervaring was.

Wist je dat een reiki behandeling ook op afstand gegeven kan worden, dit is mogelijk omdat alles is energie en energie kent geen tijd en afstand. Ik stem mij dan voor de behandeling af op jouw energie en dan begin ik de reiki behandeling, het is fijn als jezelf tijdens de behandeling ook lekker rustig gaat liggen om zo het effect optimaal te voelen. Na de behandeling krijg je van mij een verslagje van wat ik ben tegen gekomen tijdens de behandeling en ook tips hoe jezelf jouw energie optimaal kan houden. Het is zo fijn dat dit mogelijk is en zo ontzettend bijzonder om te ervaren.

Wat kunt u verwachten tijdens en na de behandeling:

Iedere behandeling zal een andere ervaring geven. Tijdens de verschillende handposities kunnen sommige plekken warm of koud aanvoelen, je kan tintelingen ervaren, gerommel in je buik, een brok in je keel en er kunnen emoties loskomen.

Je hoeft zelf niks te doen tijdens de behandeling, gewoon lekker ontspannen liggen en erop vertrouwen dat je ontvangt wat je op dat moment nodig zal hebben.

Na de behandeling zal je je ontspannen voelen, zowel in je lijf als in je hoofd, een schoner en lichter gevoel. Je kan je moe voelen na de behandeling of een beetje hoofdpijn krijgen, dit is niet erg het hoort bij het opschonen van je energie. De reiki behandeling geeft direct voelbaar resultaat, maar zet ook op subtiel niveau heling in.

Blijf na de behandeling vooral zo ontspannen mogelijk, niet gelijk weer hollen, vliegen en rennen. Drinkt veel water, en geniet vooral van het effect van je reiki behandeling.

Reiki behandeling 50/60 min € 65,00

Behandeling is inclusief intakegesprek

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen, laat het mij gerust weten hoor!

In verband met een schouder blessure is het voor nu alleen mogelijk om de behandeling op afstand te krijgen.

06 11392097 | info@re-balance.info

Online afspraak maken