Stijl element niet verwijderen
Stijl element nietverwijderen

Het is mogelijk om je reiki behandeling gewoon te ontvangen als je lekker in je eigen comfortabele omgeving bent.

Hoe is dit mogelijk?

Met reiki werk ik met de universele energie, die kent geen tijd en afstand. Klinkt dat raar? Heb je weleens aan iemand gedacht en dat dan de telefoon opeens overgaat!? Of dat je aan je vriendin dacht in de zin van het gaat niet helemaal goed met haar volgens mijn gevoel, je stuurt haar een appje en ja hoor spot on!

Dat is ook energie, mooi toch.

Nadat je een reiki behandeling op afstand hebt afgesproken hebben wij even contact. Ik zal je een aantal vragen stellen zodat ik wat meer informatie heb om mee te werken. De vragen krijg je via de mail toegestuurd. Heb je daarna nog zelf vragen kunnen we altijd even bellen. We kunnen tijdens de behandeling gericht werken op jouw klachten en of blokkades, of we laten de energie stromen en we voelen wat er naar boven komt om mee te werken. Je krijgt van mij ook een oefening om te doen voordat we met de reiki behandeling gaan beginnen, dit om ervoor te zorgen dat je ontspannen bent en al in verbinding bent met je lichaam.

De behandeling zelf duurt ongeveer 30 min, blijf gedurende de behandeling lekker ontspannen liggen om zo optimaal te kunnen genieten. Het is net als bij de fysieke behandeling, je kan allerlei sensaties voelen. Tintelingen, warm, koud, drukkend gevoel, kleuren zien. Het is voor iedereen anders

Na de behandeling krijg je van mij via de mail of whatsapp een soort verslag, wat heb ik gevoeld, wat ben ik tegen gekomen. Ook krijg je van mij een inzichtkaart d.m.v. tarot of orakelkaart, ik trek er altijd 2. Eén voor de behandeling, met de vraag waar mag de aandacht naartoe tijdens de behandeling en één na de behandeling met als doel waar mag je zelf de komende tijd aandacht aan besteden.

Iedere verandering begint immers bij jezelf!

Ikzelf heb ervaren dat een aantal vervolgafspraken heb beste resultaat geven, je went aan de energie en we kunnen steeds een laagje dieper gaan, blokkades worden steeds een beetje verder geheeld. Natuurlijk bepaal jij wat voor jou goed voelt.
Een behandeling op afstand neem ik 45 min de tijd voor incl. tijd voor het verslag € 55,-

Ik heb er zin in!

Reiki behandeling op afstand 45 min € 55,00

Behandeling is inclusief intakegesprek

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen, laat het mij gerust weten hoor!

In verband met een schouder blessure is het voor nu alleen mogelijk om de behandeling op afstand te krijgen.

06 11392097 | info@re-balance.info

Online afspraak maken