Stijl element niet verwijderen
Stijl element nietverwijderen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tarot is een kaartendeck wat al eeuwen bekend en gebruikt wordt, het is een spiritueel kaartendeck waarmee je dankzij de symbolische afbeeldingen inzicht en antwoorden kan krijgen op levensvragen. Jou inzicht te geven waar er eventuele blokkades zitten. De kaarten laten ook zien wat er bij jou nog onbewust speelt en aanwezig is. De kaarten geven je inzichten in nog te leren lessen. Wat mag je loslaten of wat mag je meer omarmen? Vervolgens kan je met deze inzichten jouw pad weer vervolgen en geven de kaarten je echt de kans om persoonlijk te groeien.
Het is echt bijzonder om te zien hoe mooi deze kaarten tot jouw kunnen spreken, om jouw zo verder helpen op jouw mooie persoonlijke reis.

Tarot reading

Ik werk voor nu alleen op afstand, dit om mijn energie optimaal te ervaren en mij volledig te kunnen verbinden met jouw energie. Alles is immers energie en energie kent geen afstand en tijd. Prachtig!!

Je kan bij mij terecht voor verschillende readings. Ik werk niet met vaste leggingen. We laten de energie de vrije loop. Natuurlijk kan je van te voren aangeven waar je meer inzichten in zou willen hebben. De readings gaan via de whatsapp ,van te voren hebben we even contact en stuur ik je een tikkie. Na betaling staat jou reading in de planning en ga ik voor je aan de slag. Je krijgt van mij via whatsapp een foto van de kaarten, een ingesproken boodschap en nog wat aanvullende informatie.

Ik maak wel per seizoen een legging voor het verbinden met de energie van het seizoen, het verbeteren ervan en wat het betreffende seizoen jou gaat brengen. Een hele mooie legging die veel inzichten geeft. Meebewegen met de seizoen is als zwemmen met de stroom mee, je ervaart meer vitaliteit, stabiliteit en je gaat echt leven vanuit verbinding met jouw eigen unieke energie en flow.

Readings

Mini reading: 3 kaarten € 15,00
Bijvoorbeeld inzicht in verleden/heden/toekomst of hoe kan ik een bepaald doel bereiken

Korte reading: 6 kaarten € 25,00
Bijvoorbeeld wat te doen legging, waarbij je inzicht krijgt in een bepaalde situatie, wat invloed hierop heeft en welke stappen je mag gaan zetten om jouw doel te bereiken.

Seizoen reading: 6 kaarten € 25,00
Een reading die je echt helpt verbinden met het seizoen, inzichten te krijgen wat jou hiervan blokkeert en wat je kan doen om deze verbinding te verbeteren.

Voor de reading hebben we contact om te bespreken wat voor jou belangrijk is en aan de hand daarvan ga ik voor je aan de slag.

Ik heb er nu al zin in!!

Wil je graag een reading ontvangen?

Vraag met onderstaande knop jouw reading aan, evt. vragen en of opmerkingen kan je dan ook gelijk doorgeven. Vergeet niet je telefoonnummer te noteren zodat ik contact met je kan opnemen.

Ik heb er nu al zin in!!

06 11392097 | info@re-balance.info

Online afspraak maken