De wereld voor jou als vrouw is veranderd…

In vergelijking met vroeger hebben vrouwen een heel andere positie in de maatschappij. Ze treden veel meer op de voorgrond, bepalen meer in het gezin maar ook op de werkvloer.

Daar waar vrouwen vroeger thuis waren voor de kinderen en het huishouden, hebben ze nu eigenlijk dubbele taken. Hun eigen werk, de kinderen, en het huishouden met alles wat daarbij komt kijken en dan wil je ook nog een gezellig sociaal leven.
Super mooi dat deze verandering er eindelijk is en ik denk echt dat vrouwen een nog belangrijkere rol gaan spelen in deze maatschappij!

Alleen… door al die ballen hoog te houden, vergeten veel vrouwen zichzelf. Gevolg: ze cijferen zichzelf weg, doen ze alles voor anderen, vertonen ze pleasegedrag uit angst voor afwijzing of meningen van anderen.

Ze komen niet aan zichzelf toe. Hierdoor zijn ze zichzelf wel een beetje kwijtgeraakt. Voelen ze zich altijd onrustig en zijn ze niet meer zo energiek en vitaal als ze waren.

Ze zouden zo graag meer rust in hun hoofd willen, kalmer zijn en meer zelfvertrouwen hebben. Zichzelf weer kunnen waarderen om wie ze zijn.

Om van daaruit voor zichzelf te kiezen en zichzelf te laten zien en horen. In contact zijn met hun eigen kracht en pracht en weer voluit van het leven genieten.

“You are more powerful than you know”

Ik ben begonnen met energetisch intuïtief coaching omdat ik uit eigen ervaring weet hoe het is om niet te voelen hoe krachtig en prachtig je bent. Ik merkte dat door mijn eigen lessen ik mij heel goed kan verplaatsen in andere vrouwen, waardoor ze zich gehoord en gezien voelen.
Het gaat mij ook echt aan het hart om te zien dat zoveel vrouwen zich maar aanpassen en klein houden, terwijl ze zo krachtig zijn!
Ik ben spiritueel maar ik sta wel lekker met beide benen op de grond.
Ik werk met compassie en empathie, resultaatgericht, met plezier, ik hou je soms echt ook een spiegel voor en ik ga tot de kern door. Dit zorgt voor een blijvend resultaat en een plezierige reis in een veilige omgeving.
In mijn dagelijks leven is werk mijn grootste passie, en daarnaast wandel ik graag, teken ik wat ik mooi vind, lezen vind ik fijn (oké, veel boeken voor werk) en oude steden bekijken. En fotograferen daar kan ik mij ook best in verliezen. Oh en gezond en dan ook nog lekker eten met een wijntje erbij , dat is ook echt wel genieten voor mij. .

Hoe ga ik jou helpen?

Ik ga met jou op een persoonlijke reis. Deze reis is voor jou als je je weer op nummer 1 wilt zetten en daarmee de regie over je eigen leven terug krijgt.
Hierdoor heb je meer tijd voor jezelf om te ontspannen, dat betekent dat je kalmer en vitaler bent en veel meer energie hebt om te doen wat JIJ leuk vindt. Vol zelfvertrouwen en voelen dat je bijzonder krachtig bent, geniet jij weer intens van jouw leven.

Na deze reis durf jij weer voor jezelf te kiezen, en jezelf op nummer 1 te zetten, hierdoor heb je meer ruimte en tijd voor jezelf en daardoor voel je je veel vitaler en ervaar je meer rust. Vanaf NU ben jij de koningin van je leven!

Enthousiast en wil je al op reis?

“Iedere verandering begint bij jezelf ”