Hallo, ik ben Sandra Breevaart, 48 jaar jong. Ik heb een fantastische zoon van 20 jaar, de tijd vliegt!

Naast mijn werk, wandel ik graag, teken ik mijn hoofd lekker leeg, lees ik veel en ik kan ook erg genieten van prachtige oude steden.

Ik ben al sinds mijn 18de schoonheidsspecialiste, heb veel cursussen en opleidingen gevolgd, veel geleerd en ervaring opgedaan maar vooral genoten van dit prachtige vak.

Sinds een aantal jaren is spiritualiteit en meer holistisch werken op mijn pad gekomen. En achteraf is dat geen verrassing, ik was altijd al een beetje zoekende naar meer. Vragen als waarom heb ik soms het gevoel dat ik vast loop in mijn leven, dat ik klem sta in sommige situaties, komen problemen soms steeds weer terug op mijn pad? Waarom ervaar is soms zo’n leeg gevoel. Ik ben op reis gegaan en heb al veel antwoorden op mijn vragen mogen vinden.

Ik ben mij gaan verdiepen in de werking van energie, de werking van chakra’s. En het werken met energie. Ik heb mijn reiki 1 en 2 inwijding gehad en jeetje ik kan je zeggen dat het zo ontzettend bijzonder mooi is om daar mee te mogen werken en het effect ervan te zien en voelen iedere dag weer.

Vanuit hart en ziel heb ik al een tijd een diep verlangen om datgene wat mij zo heeft geholpen en mij zoveel moois heeft gebracht te gaan delen om jou ook te laten ervaren dat het ook voor jou mogelijk is om meer liefde, zelfvertrouwen, dankbaarheid, geluk en overvloed te ervaren en voelen in jouw leven. Je hoeft niet vast te zitten in jouw leven, Connect & Heal en je zal zien, Magic Moments will come to you!

Ik kan je daarbij helpen, en jou leren hoe je dit dagelijks kan gaan toepassen in je eigen leven. Stralen van binnenuit en genieten van al het moois wat er al is en in om jou heen.

De verschillende behandelingen, inzichtkaarten en het online concept wat steeds meer vorm begint te krijgen, mijn intuïtie, ervaring en mijn eigen levenslessen gaan ervoor zorgen dat ook jij dit kan en mag ervaren.

Ik ontwikkel mij steeds verder in het werken met energie, en zal daar ook steeds meer mee gaan werken op verschillende manieren, spiritueel groei ik nog steeds en staan er nog bijzondere dingen te gebeuren, er zijn nog zoveel leuke dingen in het vooruitzicht. Online ga ik iets moois neerzetten zodat jij ook met je eigen energie kan gaan werken. Ik kijk ernaar uit!

Reis je met mij mee?

Zie of hoor ik je binnenkort, leuk!

Maak een afspraak