Erg blij met de eerste tools van Sandra!

Zelf zit ik al een poosje in de knoop met wat ik wil. Stress en te veel ballen hooghouden sinds maart 2020. Resultaat vanaf december 2022 loop ik met breinpijn (burn out).

Diverse mindfulness/Retreat/sessies gedaan en vanuit daar contact gekregen met Sandra. Met haar een uur een video sessie gehad. Ik vond het prettig om haar steun te voelen. Waardoor ze mij het gevoel gaf open te kunnen zijn richting haar.

Met haar feedback in mijn verhaal kon ik echt iets en als ik de beren op de weg zag kwam ze direct met een oplossing. Aan het einde van het gesprek kreeg ik tools/actiepunten mee om zelf aan de slag te gaan. It takes time, maar ik kan mijn wereld vormen.
Dank je wel lieve Sandra voor weer een stapje verder naar geluk.

Veel liefs Karin

Ze leeft met je mee en herkende veel in mijn verhaal

Ik heb Sandra leren kennen als een betrokken persoon, ze leeft met je mee en herkende veel in mijn verhaal.

Ik heb weinig zelfvertrouwen en vind mijzelf niet echt bijzonder. Dat is heel pijnlijk om je daarvan bewust te zijn, dat is wat ik mij tijdens het gesprek realiseerde. Maar wat Sandra zo goed doet, ze haalt gelijk de mooie kanten van mij naar boven die ikzelf al lang vergeten was!

Ik heb praktisch oefeningen mee gekregen waarin ik de mooie kanten van mijzelf mag gaan ontdekken en omarmen. Ik voelde mij na 60 min gelijk al zoveel krachtiger en mooier! Bedankt Sandra voor het naar bovenhalen van die mooie Ellen

Sandra dank je wel voor het prettige gesprek en je goede adviezen

Na de 1:1 met Sandra ben ik wel gaan nadenken, de dingen die we besproken hebben, dat ga je wel even op een rijtje zetten. Ik vroeg mij gelijk af, meid waarom kies ik inderdaad niet voor mijzelf en zet ik mijzelf niet op de eerste plaats?

Ook het gevoel het niet waard te zijn slaat nergens op. Ik ga meer aan mijzelf denken, leven vanuit rust en vanuit mijn hart. Zodat ik mij kan openstellen voor anderen gewoon zoals ik ben.

Sandra dank je wel voor het prettige gesprek en je goede adviezen. Ik neem ze mee op mijn verdere ontdekkingstocht naar mijzelf en die powervrouw te worden en te durven dansen in het bushokje! Groetjes Annet

24h verder en ik merk al verschil

Na de sessie met Sandra zijn we nu 24h verder en ik merk al verschil. Ik voelde mij na het gesprek zo opgelucht, omdat ik mij veilig voelde om hardop uit te spreken waar ik op vastliep.

Gelijk begonnen met kleine dingen al te veranderen en op te ruimen en het geeft zoveel ruimte en rust. Heel erg bedankt en zet je goede werk vooral door. Dikke knuffel Rosita

Ik ben nu al zoveel verandert en ik voel mij nu al gelukkiger

Door de sessie die ik met Sandra heb gehad, en door de grappige voorbeelden die zij gaf ben ik mij gaan realiseren dat het inderdaad niet egoïstisch is om voor mijzelf te kiezen.

Ik ben nu al zoveel verandert en ik voel mij nu al gelukkiger omdat ik gewoon vaker de tijd neem om dingen te doen die IK leuk vind.

Daardoor ben ik ook veel gezelliger geworden en ben ik meer vitaal. Geweldig en dat na 60 min gezellig coaching kletsen!

Bedankt voor je luisterend oor, groetjes Esther

Zo persoonlijk en precies de kern weten te raken

Sandra heeft voor mij een prachtige tarot kaartlegging “help me out” gelegd, waarbij ik vooraf kon aangeven welke kwesties me bezighouden. Het is werkelijk een prachtige legging geworden, compleet met een uitgebreide beschrijving die mijn verwachtingen overtrof. Haar interpretatie van de kaarten was diepgaand en verhelderend en ze bood waardevolle inzichten en advies. Zo persoonlijk en precies de kern weten te raken.

Na de kaartlegging had ik ook nog het genoegen om een telefonische toelichting te krijgen. Dit gaf mij nog meer inzichten. Sandra stelde precies de juiste vragen en gaf mij nog meer inzichten. Wat ik vooral waardeerde, was de oprechte interesse en betrokkenheid van Sandra bij mijn situatie. Haar advies was gericht en praktisch, waardoor ik concrete stappen kon zetten om mijn pad te verhelderen.

Het telefonisch gesprek is een waardevolle toevoeging. Ik ben dankbaar voor deze waardevolle ervaring en zou Sandra van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar helderheid en begeleiding. Groetjes Marianne

Het was fijn om die herkenning te zien en horen

Ik heb een hele mooie sessie bij Sandra gehad. Ze wist precies hoe ik me kan voelen. Het was fijn om die herkenning te zien en horen. Ze heeft mij fijne tips gegeven die ik direct heb kunnen gebruiken. Ze heeft mij ook laten in zien dat ik voor mijn eigen geluk en leven mag gaan. Ik besef het nu ook meer dat het klopt en dat anderen dat ook doen. Ik sta nu meer stil en neem de rust, voordat ik direct op spring voor een ander. Dankjewel Sandra

Sandra is een lieve, warme vrouw die tijd en aandacht voor je heeft

Samen met Sandra loop ik mijn pad om steviger en vanuit mijn eigen kern in het leven te gaan staan.

Door de readings , gesprekken en reiki helpt Sandra mij aan inzichten en waar mijn (innerlijk) werk ligt.

Sandra is een lieve, warme vrouw die tijd en aandacht voor je heeft. Maar ook geeft.. een spraakbericht met extra informatie, een extra kaartje, oefeningen om te aarden etc.

Sandra zet de deur voor je open, zodat je het pad wat je kan en mag lopen kan zien.

Jij besluit of je de stappen gaat zetten..

Tijdens je reis, zal Sandra er voor je zijn om je te ondersteunen wanneer je gaat wankelen of als je haar op een andere manier nodig hebt.

Dank je wel voor het helder krijgen waar ik vastloopt

Vandaag een gesprek gehad met Sandra naar aanleiding van de enquête die ik had ingevuld.

Tijdens dit gesprek kreeg ik van Sandra tips om alvast te kunnen beginnen met mijn healingproces. Dat Sandra goed kan luisteren wist ik al, maar ze is ook goed in staat om duidelijke en eenvoudige tips te geven die je meteen kunt toepassen. Dank je wel voor het helder krijgen waar ik vastloopt.