Stijl element niet verwijderen
Stijl element nietverwijderen

Reiki staat voor het ontvangen en benutten van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. De kosmos is vol met deze onuitputtelijke energie. Het is dezelfde oorspronkelijke en essentiële energie waaruit wij bestaan en die ons in leven houdt. Wij zijn zo mooi één geheel!

Reiki is een oude heelkunst die in de 19de eeuw door een oude christelijke monnik

(Dr.Mikao Usui) is herontdekt. Reiki is het Japanse woord voor Universele Levensenergie. Reiki is de natuurlijke geneeskracht die in krachtige geconcentreerde vorm door de handen van een Therapeut/Reiki kanaal stroomt. Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.

Allereerst belangrijk om te weten is dat reiki geen vervanging is van de medische wetenschap, dus bij twijfel of ernstige problemen altijd eerst je huisarts raadplegen!

Reiki is een uitnodiging tot een gezonder leven, zowel fysiek, mentaal en energetisch, het maakt je bewuster van jezelf en de verschillende lagen van jezelf, het maakt dat je weer één geheel wordt. Bewust van je lichaam, je gedachten en emoties. Je zal sneller begrijpen wat je lichaam je probeert te vertellen, begrijpen en voelen waar sommige emoties en gedachten vandaan komen en zo weet je daar steeds beter mee om te gaan.

Alles bestaat uit energie, het universum, wij als mens, dieren, de natuur, edelstenen, echt alles. Wij als mens bestaan niet alleen uit een fysiek lichaam met organen, maar we hebben ook een prachtig energie systeem, energiebanen(meridianen), energie centra (chakra’s), en energie om ons heen (onze aura). We voelen ons energiek en goed, vol zelfvertrouwen als alles prachtig samenwerkt en als er geen blokkades zijn.

Door onze opvoeding, overtuigingen, omgeving, door je ervaringen, emoties en gedachten, onze leefwijze, voeding enz. wordt dit systeem verstoort. Dit alles heeft invloed op jouw energie systeem en heeft zijn uitwerking zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Er komen blokkades en verstopping. Je kan je voorstellen dat als er een blokkade ergens zit, dat dat deel teveel aan energie krijgt, het bouwt zich daar op en kan nergens heen, maar daardoor een ander deel juist te weinig energie krijgt.

Dit heeft gevolgen voor je fysieke lichaam, maar ook hoe lekker je in je vel zit, of je geniet van het leven of niet. Als de levensenergie niet vrij door je heen kan stromen geeft dat problemen op verschillende niveaus, fysiek, emotioneel en mentaal, je voelt je ziek en krijgt klachten op alle niveaus. Reiki pakt de oorzaak van het probleem aan. Het zou kunnen dat je emotioneel een probleem of blokkade hebt maar dat dat zich fysiek in jouw lichaam uiting geeft. Door de energie weer vrij door je heen te laten stromen wordt er dus gewerkt aan alle niveaus, daarom is Reiki een holistische aanpak van werken, het helen van jou als geheel.

Als iedereen zich zou beseffen hoe belangrijk het is dat de levensenergie vrij kan stromen om zo fysiek, mentaal en emotioneel sterk in het leven te staan, zou niemand meer twijfelen om een reiki behandeling te ondergaan. Het is namelijk belangrijk om goed voor jezelf te zorgen zodat je lekker in je vel zit vol energie. Connect & Heal and Magic Moments will come to you! Wie wil dat nou niet?

Reiki behandeling 50/60 min € 65,00

Behandeling is inclusief intakegesprek

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen, laat het mij gerust weten hoor!

In verband met een schouder blessure is het voor nu alleen mogelijk om de behandeling op afstand te krijgen.

06 11392097 | info@re-balance.info

Online afspraak maken