Gratis powervrouw gesprek

Je hebt een prima leven, fijne baan, leuke man, gezellige kinderen en een lekker druk sociaal leven. Je woont in een fijn huis in een mooie woonwijk, mooie tuin erbij en hebt misschien nog gezellig wat huisdieren om je heen lopen. Je hebt leuke vriendinnen om je heen waar je regelmatig een hapje mee gaat eten. Niks mis mee als je het zo leest.

Maar toch…Je mist iets. Je voelt je niet helemaal HAPPY met hoe het nu gaat in jouw leven.

Je cijfert jezelf best vaak weg, ook uit angst voor afwijzing. Je hebt een altijd een vol hoofd en je voelt je niet meer zo vitaal als vroeger. Het echte gevoel van geluk, het intens genieten van de mensen om je heen van wie je houd lijkt afgevlakt, verborgen. En het luisteren naar je hart lukt ook niet meer goed, je komt niet meer goed met jezelf in verbinding.

Waar gaat het nou toch mis? Hoe krijg je nu weer dat heerlijke gevoel dat je een vitale, krachtige prachtige vrouw bent. Die in de ochtend vol energie en blijdschap aan haar nieuwe dag begint. Het gevoel heeft dat jij zelf de regie over je leven hebt, in plaats van geleefd te worden. Ik noem dit…Koningin van JOUW leven zijn!

Je hebt al vanalles geprobeerd, yoga, zelf hulp boeken lezen, mediteren, coach en andere therapieën maar tot nu toe heb je weinig tot geen positieve verandering gemerkt.
Je mist hiermee namelijk 2 belangrijke stappen die ervoor zorgen dat je blijvend resultaat gaat behalen.

Wat als we samen eens gaan bekijken en bespreken wat jouw situatie nu is, en hoe ik jouw eventueel verder kan helpen.
Geheel GRATIS!

Ik heb speciaal de Queen Call daarvoor ontwikkeld. Het voordeel van het gratis gesprek is dat ik als buitenstaander en ervaringsdeskundige in het vinden van jouw innerlijke kracht en schoonheid in jezelf, ik met een andere blik naar jouw situatie kijk dan jijzelf. Want zeg nou eerlijk, zelf hebben we altijd wel wat blinde vlekjes:)

Ik vind jouw blinde vlekjes en zet ze om in kracht!

Het gratis Queen Call is alleen bedoeld als je echt serieus aan jezelf wilt werken.

Nadat je jouw data en tijd hebt ingepland ontvang je een mail met enkele voorbereidende vragen.

Ik kijk ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten.

Na dit gratis gesprek:

  • Voel jij je opgelucht omdat je JOUW verhaal kwijt kan
  • Heb je een duidelijk overzicht van waar het “mis” gaat in jouw leven
  • Weet jij al hoe jij meer tijd en ruimte voor jezelf kan creëren
  • Heb jij gelijk al tools om jezelf meer op nummer 1 te gaan zetten
  • Is het duidelijk welke stappen jij kan gaan zetten naar die krachtige prachtige powervrouw

Zullen we samen gaan kijken wat ik voor jou kan gaan betekenen op deze prachtige reis naar JEZELF!

Plan met onderstaande knop direct jouw gesprek in, ik heb er zin in!

“Ik heb bij Sandra een gratis gesprek gehad, er was meteen een fijne sfeer. Lekker down to earth is ze, eerlijk en oprecht. Wat ik ook prettig vond is dat ze mij een spiegel voorhield, waardoor ik echt even ging nadenken waarom ik sommige dingen eigenlijk zo doe. Pittig soms, maar zeker helpend! Ik heb nu al veel gehad aan de praktische tips en tools die ze mij heeft gegeven om thuis mee verder te kunnen. Een grote goede stap in de juiste richting is dit gesprek geweest! Dank je wel, groetjes Anouk”

“Ik vond het best spannend even, een coaching gesprek, maar meteen na een paar minuten voelde ik mij al op mijn gemak bij Sandra. Ze kon zich heel goed inleven in mijn situatie, ze is spontaan, gooit er af en toe een grapje tussen door en kan heel duidelijk met grappige voorbeelden sommige dingen verwoorden waardoor ik echt het plaatje in mijn hoofd krijg. Helder en duidelijk voor mij nu. Ik heb het gesprek als heel prettig ervaren en zeker heeft het mij geholpen in mijn proces van onzekere vrouw naar meer zelfvertrouwen. Sandra dank je wel voor je openheid en luisterend oor. Ik voelde mij gehoord, gezien en veilig bij je. Veel liefs Annet”