Wat veel vrouwen toch dagelijks doen…

Esther wordt wakker en schiet meteen in de actiemodus, ze regelt dat iedereen op tijd de deur uit kan en vliegt vervolgens zelf naar haar werk. Daar vragen collega’s van alles aan haar, eigenlijk heeft ze geen tijd voor extra taken maar ze zegt op alles ”ja hoor dat doe ik wel even” eenmaal thuis na een werkdag wacht haar de taken van thuis.

In de avond is Esther te moe om nog iets te kunnen en willen doen. Zelfs als Esther vrij is in het weekend, slokt het leven haar op en inmiddels voelt ze zich ook onrustig als ze even niks doet. Ze is niet meer de vitale, zelfverzekerde vrouw die ze ooit was en baalt daarvan.

Ze zegt zelf ook: ‘’ik heb een prima leven, maar mist echt het intense gevoel van geluk, vrijheid en zou zo graag met meer zelfvertrouwen, zelfwaardering, mijzelf op nummer 1 willen zetten.’’

Mogelijk ben jij jezelf veel aan het wegcijferen? Wellicht doe je dat uit angst voor opmerkingen en afwijzingen van anderen?

Jouw energie gaat er zo in op waardoor je geen tot weinig tijd hebt voor jezelf om te ontspannen en je batterij op te laden. Een echte oplossing zie je hier niet voor dus ga je zo door zoals je nu doet.

De uitspraak van Albert Einstein is daarin vrij duidelijk.

“Soms moet je doen wat het beste is voor jou,
niet wat het beste is voor iedereen”

Wat ik afgelopen jaren heb ontdekt is dat veel vrouwen bang zijn om voor zichzelf te kiezen. Ze cijferen zichzelf weg uit angst voor afwijzing en meningen van anderen. Ze zijn er gefrustreerd over dat ze daardoor niet aan zichzelf toekomen en zo zichzelf gaandeweg zijn kwijtgeraakt.

Jouw uitdaging zit hem erin dat je durft te staan voor wie je werkelijk bent.

Je wilt juist graag krachtig zijn en durven kiezen voor jezelf. Weer luisteren naar je hart i.p.v. je hoofd. Om zo rust te ervaren.

Je denkt misschien nu dat de oplossing buiten jezelf ligt. Je hebt al geprobeerd het probleem met losse onderdelen op te lossen waardoor wat je tot nu toe hebt gedaan weinig tot geen verbetering heeft gebracht.

Maar het echte probleem zit hem in het hebben van weinig zelfvertrouwen/ zelfwaardering. En daardoor durf je geen nee te zeggen. Wat je dan gaat doen is jezelf wegcijferen en pleasen.

Daarom heb ik de 8 wegen naar rust en zelfvertrouwen ontwikkeld zodat je weer durft te staan voor wie jij echt bent, een stralende powervrouw!

Je luistert naar je hart om zo het leven te leiden waar je zo naar verlangt. Vol vertrouwen en innerlijke rust ben jij weer de koningin van je eigen leven!

Wil je graag op reis naar de 8 wegen maar heb je nog vragen voor mij? Boek hieronder direct het gratis Queen Call in mijn agenda!

Reiservaringen van andere..

“De 1:1 gisteren heeft me nog wel even beziggehouden. De dingen die we besproken hebben, daar ga je over nadenken en op een rijtje zetten. Vraag je je af, meid waarom kies je niet vaker voor jezelf, je spreekt het uit, je voelt het en toch zet je de ander op de eerste plaats. Ook het gevoel van het niet waard zijn slaat nergens op nadat ik begonnen ben om het lijstje te maken met positieve dingen over mezelf. Ik ga meer aan mezelf denken, meer uit mijn hoofd en veel meer vanuit mijn hart. Zodat ik me open kan gaan stellen. Sandra dankjewel voor het prettige gesprek en voor je goede adviezen. Neem ze mee in mijn verdere ontdekkingstocht naar mezelf om die powervrouw te worden en te durven dansen bij het bushokje”

“Vorige week 1 op 1 sessie gehad met Sandra. Zij is een warm en betrokken persoon. Ze luistert aandachtig en weet vrijwel meteen de angel te vinden. Tools gekregen van haar om dagelijks mee aan de slag te gaan en door middel van kaarten inzichten gekregen waar ik nu sta. Nu nog aan de slag ermee. Dankjewel Sandra”

“Dank je wel voor de fijne reis. Het voelt heel vertrouwd met je waardoor ik daardoor open en kwetsbaar durf te zijn. Je luistert goed en geeft goede praktische tips. Ik voel mij gesteund en gehoord door je” Dank je wel, groetjes Sandra

“Hi Sandra, ik vind dit super leuk om te delen! We zijn ongeveer 24 uur verder en ik merk al verschil. Gisteren voelde ik mij vooral opgelucht, omdat ik hardop heb uitgesproken waar ik vastloop. Vandaag al begonnen met kleine dingetjes te verbeteren. Het geeft mij nu al lucht en licht aan het einde van de tunnel. Heel erg bedankt en zet je goede werk vooral voort” liefs Anita

“Making yourself happy is the biggest comeback”

Tijdens powervrouw reis

 • Krijg je de prioriteiten helder over wat er echt toe doet in jouw leven. Hierdoor ervaar je meer rust.
 • Voel je je kalmer zodat je minder snel geïrriteerd bent. Bovendien ben je een veel gezelliger mens voor jezelf en anderen om je heen. Voortaan geniet je meer van het leven.
 • Voel je je weer die krachtige en prachtige vrouw die je bent. Je voelt weer die liefde voor jezelf. Daardoor ga je jezelf weer laten zien en dat geeft jou meer zelfvertrouwen. Je doet de dingen die JIJ leuk vindt. Dit betekent dat je meer plezier uit je leven haalt.
 • Durf je jezelf te zijn en laten zien zonder angst voor afwijzing. Dit geeft je een gevoel van kracht waardoor jouw zelfvertrouwen blijft groeien. Je durft kwetsbaarder te zijn, zodat mensen jou zien zoals je bent. Dit geeft jou een mooiere en diepere verbinding in vriendschappen.
 • Heb je meer tijd voor jezelf, dit geeft letterlijk ruimte en lucht waarin je kunt ontspannen en opladen, hierdoor ben je vitaler en veel kalmer.
 • Je houdt veel meer energie over zodat je vaker met de kinderen/je man iets leuks kan doen. Mooie herinneringen voor later.
 • Krijg je veel meer zelfvertrouwen, je durft jezelf te laten zien en horen. Je zegt sneller NEE tegen een ander. Je pakt jouw ruimte die je vervolgens invult zoals JIJ wilt. Dit betekent vrijheid, doen waar JIJ blij van wordt en wat goed is voor jou!
 • Heb je enorm veel praktische tools bij de hand om zo in 5-10 min per dag die krachtige prachtige vrouw te blijven. Jij blijft koningin van jouw leven:)

Hoe gaan we samen reizen?

We reizen over 8 verschillende wegen

 1. Op jouw eerste weg ontvang je je kompas zodat je ziet waar je nu staat in jouw leven en reis je verder richting je eindbestemming
 2. Op de tweede weg gaan we op een ontdekkingsreis naar jouw vroegere zelf, we gaan de verborgen schatten van jouw ware ik opgraven. Zodat je weer ziet en voelt hoe krachtig en prachtig je bent!
 3. Op de derde weg laat je de bekende horizon achter je, gaan we het onbekende verkennen. Pak je koffers en laat je hart het kompas zijn op deze dappere expeditie, waar je angsten overwint en je ware kracht ontdekt.
 4. Op de vierde weg reizen we verder met jouw krachtige IK als gids voorop. terwijl je de horizon verkent, voel je hoe je met iedere stap voorwaarts je zelfverzekerder en krachtiger wordt. Laat de wereld zien hoe krachtig en mooi je bent.
 5. Op de vijfde weg navigeert jouw kompas je in een avontuurlijke reis van grenzen stellen, waar het krachtige woord NEE jouw kompas is naar innerlijke rust en meer vrijheid.
 6. Op de zesde weg is er een halte waar we jouw batterijen gaan opladen. Je transformeert jezelf in een stralende en levendige vrouw, klaar om het leven in al zijn pracht te omarmen. Hier ontdek je de kracht van rust en herstel, en vind je de sleutel tot een leven vol vreugde en vervulling.
 7. Op de zevende weg ga je leren reizen door een wervelwind, waar zelfs te midden van jouw storm, innerlijke rust een constante metgezel is. Op deze weg van innerlijke vrede, ontdek je de kunst van het zijn in het moment, en vind je de kracht om zelfs in de meest uitdagende tijden een diepe en blijvende rust te ervaren.
 8. Op de achtste weg eindigen we jouw reis op het majestueuze punt waar je jezelf kroont tot de stralende Powervrouw en onbetwiste Koningin van je eigen leven!

Hoe ziet jouw reis eruit?

Jouw powervrouw reis duurt 3 maanden

 • Tijdens jouw reis hebben we 8x een online coach gesprek van 45 min
 • Bewandelen we 3x extra een energetisch pad op afstand. Deze behandeling geeft jou rust, meer verbinding met jezelf waardoor je zelfvertrouwen en zelfliefde groeit
 • Bekijken we de extra weg van 3x Magische Routekaarten met daarbij duidelijke stappen die je gaat zetten.
 • Hebben wij een open route samen, je hebt dagelijks toegang tot mijn emailadres.

Is deze reis geschikt voor mij

Jij kan sowieso mee als je…

 • Een transformatie wilt
 • Je wilt durven staan voor wie je bent
 • Jij een vrouw bent die wilt leren voor zichzelf te kiezen
 • Je niet voor een uitdaging terugdeinst
 • Je echt bereid bent om deze verandering te gaan maken
 • Innerlijke rust wilt ervaren
 • Die ertegen kan als er een spiegel voor wordt gehouden.

Wanneer je niet mee kan reizen is als…

 • Je niet bereidt bent tot verandering
 • Je een simpele pasklare oplossing verwacht
 • Je verwacht dat één mini tripje al zou helpen
 • Je denkt dat ik al het werk gaat doen
 • Je er niet voor de volle 100% voor wilt gaan.

Ben je klaar voor een avontuur dat je leven verandert?
Voel je die vonk van opwinding al branden? Aarzel dan niet te lang!

Voor deze bijzondere reis van 3 maanden, zijn er beperkt aantal gouden tickets beschikbaar.

Grijp deze kans en maak je klaar om te vertrekken naar de bestemming van Powervrouw en Koningin van jouw leven!

Jouw reis van transformatie wacht op jou!

Jouw ticket tot deze onvergetelijke reis is een eenmalige investering van 900 euro

Ja, ik reis mee ik betaal in 1x mijn reis

of je kiest voor de optie van 3 termijnen van 330 euro.

Ja, ik reis mee in betaal in 3 termijnen

Maak vandaag nog de keuze om jouw reis van transformatie te beginnen!

Nog vragen over de reis naar de 8 wegen? Boek hieronder direct het gratis Queen Call in mijn agenda!

Dit doe ik om de kwaliteit van deze reis echt optimaal te houden, zodat jij straks veilig op je eindbestemming aankomt. Die krachtige prachtige vrouw. Die voluit geniet van haar leven, zichzelf durft te laten zien en horen, JIJ bent die Powervrouw en Koningin van je leven.

Omdat je veel efficiënter leert werken, houd je meer tijd over voor jezelf. Dat geeft letterlijk ruimte en lucht waardoor je jouw batterij weer oplaadt zodat je vitaler bent en meer rust ervaart.

Je krijgt meer zelfvertrouwen en daardoor zeg je gemakkelijker NEE en cijfer je jezelf niet meer weg. Dit geeft je enorm meer rust en ben je in staat meer tijd
voor ontspanning voor jezelf te maken.

Jouw onzekerheid wordt in zijn geheel aangepakt, vanaf de kern. Daardoor voel jij weer dat je die krachtige prachtige vrouw bent, omdat je nu meer liefde en waardering hebt voor jezelf. Je ziet hoeveel positieve en unieke eigenschappen jij hebt, jouw zelfbeeld is zo anders. Dit geeft je een
krachtige uitstraling.

Doordat ik jou zie als één geheel met een bijzonder mooie kern van binnen, werk ik vanuit die kern naar buiten. We werken aan alles wat we onderweg tegenkomen wat jou weerhoudt om jezelf te durven zijn en jezelf op nummer 1 te zetten. Deze benadering, waarbij je van binnenuit naar buiten werkt, brengt je in contact met de subtiele obstakels die je anders mist. Het stelt je in staat om op een blijvend niveau te groeien, te bloeien en te stralen.

Tijdens het programma ervaar je meer zelfvertrouwen en hierdoor zal je jezelf minder wegcijferen. Dit is waar we aan werken tijdens jouw reis. Ook jij kan leven vanuit zelfvertrouwen, voelen dat je krachtig en prachtig bent om zo rust en intens geluk te ervaren. De powervrouw reis gaat dat voor jou betekenen!

Ik begrijp dat het spannend is. En juist dat spannende zorgt ervoor dat je groeit.

Onthoud de volgende uitspraak goed: “iedere verandering begint bij jezelf”

Omdat we echt vanuit die kern werken en aan jou als één geheel ervaar je dat je steeds meer tot je eigen kern komt. Krachtig, prachtig en stralend. Je merkt zelfs vrij snel al dat je mindset positiever wordt, je krijgt meer zelfvertrouwen en innerlijke rust. Eindresultaat echt een power vrouw!

Het is totaal anders, ik focus mij niet alleen op de externe factoren, uitdagingen en frustraties maar ga juist naar het verhaal achter deze externe factoren. Ik pak niet maar één stukje aan maar gelijk jouw als geheel. Daar ligt jouw heling en oplossing. Op weg naar jouw verlangens!

De combinatie van coaching, energetisch werken, inzichten krijgen en tools voor thuis maken dat deze reis zo waardevol en krachtig is.

Het resultaat is begin van de reis al merkbaar, ik ben lekker duidelijk, houdt je een spiegel voor en ik hou van het aanpakken:) Heerlijk!