Sandra heeft voor mij een prachtige tarot kaartlegging “help me out” gelegd, waarbij ik vooraf kon aangeven welke kwesties me bezighouden. Het is werkelijk een prachtige legging geworden, compleet met een uitgebreide beschrijving die mijn verwachtingen overtrof. Haar interpretatie van de kaarten was diepgaand en verhelderend en ze bood waardevolle inzichten en advies. Zo persoonlijk en precies de kern weten te raken.

Na de kaartlegging had ik ook nog het genoegen om een telefonische toelichting te krijgen. Dit gaf mij nog meer inzichten. Sandra stelde precies de juiste vragen en gaf mij nog meer inzichten. Wat ik vooral waardeerde, was de oprechte interesse en betrokkenheid van Sandra bij mijn situatie. Haar advies was gericht en praktisch, waardoor ik concrete stappen kon zetten om mijn pad te verhelderen.

Het telefonisch gesprek is een waardevolle toevoeging. Ik ben dankbaar voor deze waardevolle ervaring en zou Sandra van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar helderheid en begeleiding. Groetjes Marianne